+385/51/880-186 - ID. COD: HR-AB-51-040227918 info@krktourist.com

Opći uvjeti

Opći uvjeti:

MOLNAR – GABOR d.o.o.
Putnička agencija
HR-AB-51-040227918

Krk, Brzac 97
Upisan u registru Trgovačkog suda u Rijeci pod MBS:040227918
OIB: 24844233963
e-mail adresa :
info@krktourist.com

Voditelj poslovnice: Endrea Molnar Božić

PRAVILA I UVJETI KORIŠTENJA WEB STRANICE www.krktourist.com

MOLNAR – GABOR d.o.o. vlasnik je računalnog rezervacijskog sustava u realnom vremenu / on-line rezervacije (nastavno: CRS), putem kojega se korisnicima ove web stranice omogućava direktan pristup kanalima prodaje hotela, privatnih iznajmljivača, prodaje zrakoplovnih karata, iznajmljivanja automobila, putnih osiguranja i drugih različitih ponuđača turističkih proizvoda/usluga, što je sve pojedinačno vidljivo i dostupno putem ove web stranice.

TOČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA

Na našoj web stranici moguće je pronaći opće turističke informacije o pružateljima putničkih/turističkih usluga i sa time povezanih usluga (usluge prijevoza, siguravateljske usluge i sl.) i njihovim proizvodima/uslugama, te izvršiti njihovo ugovaranje, kupnju proizvoda/usluga.
MOLNAR – GABOR d.o.o. obvezuje se poduzeti sve mjere s ciljem točnog i kvalitetnog informiranja svojih korisnika. Sve informacije, podatke i fotografije vezane uz smještajne kapacitete, MOLNAR – GABOR d.o.o. prikupila je od pružatelja usluge. MOLNAR – GABOR d.o.o. ne preuzima odgovornost za pogreške, propuste i kašnjenja u ažuriranju tog ili bilo kojeg drugog djela web-a.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA

MOLNAR – GABOR d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja i to na način da Vaše osobne podatke tražimo jedino u slučaju potvrde rezervacije, kako bismo rezervaciju mogli evidentirati na Vaše ime, te Vam poslati sve potrebne dokumente. Vaši osobni podaci biti će proslijeđeni jedino pružatelju usluge koju ste rezervirali preko naših stranica.
MOLNAR – GABOR d.o.o. sakuplja i čuva imena, adrese i druge osobne podatke korisnika / klijenata koji su koristili ovu web stranicu samo kad se oni sami registriraju na web stranici.
Takvo prikupljanje podataka rezultira time da će ubuduće predmeti korisnika/klijenta biti procesirani puno brže, mogućnošću korištenja dodatnih funkcionalnosti, posebnim ponudama i različitim mogućnostima popusta. Ovim putem Vas želimo obavijestiti da će Vaši podaci biti korišteni kako bismo Vas povremeno izvijestili o promjenama, pogodnostima i posebnim ponudama na stranici www.krktourist.com. Ukoliko ne želite primati nikakve obavijesti molimo Vas da nas o tome obavijestite.

Informacija koju je korisnik/klijent upisao o kreditnoj kartici tijekom postupka plaćanja na payment gatewayu koristi se isključivo za provjeru valjanosti kartice i proces plaćanja prema MOLNAR – GABOR d.o.o.. Nakon izvršenog plaćanja i autorizacije transakcije korisniku se dostavlja potvrda s platnim pojedinostima putem e-pošte.
Sve informacije čuvaju se u osiguranom području. MOLNAR – GABOR d.o.o. ne skladišti i ne proslijeđuje podatke sa kreditne kartice klijenata.

MOLNAR – GABOR d.o.o. može dati podatke korisnika/klijenta trećoj osobi jedino uz odobrenje korisnika/klijenta, u cilju ispravne obrade prometa i plaćanja te optimiziranja usluge ili u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.
MOLNAR – GABOR d.o.o. zadržava pravo zahtijevati dostavu podataka korisnika/klijenta u pisanom obliku te dostavu originalne dokumentacije putem poštanske dostave.
Na obrascima dostupnim na ovim web stranicama korisnik se može registrirati na mailing listu ili zatražiti ponudu proizvoda/usluga ponuđača.
Kada se koristi obrazac za prihvat ponude /sklapanje ugovora/rezervacije, IP-broj korisnika prijavljen je radi sprječavanja zlouporabe odnosno krađe sa kreditne kartice.
Ako korisnik nastavi sa upotrebom ove web stranice tada prihvaća politiku zaštite privatnosti MOLNAR – GABOR d.o.o..

Korištenje informacija

Krktourist cijeni i štiti Vašu privatnost. U toku poslovanja koristit ćemo potrebne informacije za realizaciju rezervacije i informacije vezano za Vaše putovanje. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci.

Kako bismo pružili posebne usluge možemo se udružiti s trećom strankom. Samo kad se korisnik prijavi za ove usluge, trećoj stranci bit će dostupna imena ili druge kontakt informacije koje su neophodne za pružanje spomenutih usluga. Trećoj stranci nije dozvoljeno koristiti osobne podatke osim u svrhu pružanja navedenih usluga. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o poštivanju privatnosti važećima u vrijeme prikupljanja podataka.

Rezervacijski upitnik

Korisnik naših Internet stranica mora pri rezervaciji popuniti rezervacijski upitnik. Tijekom registracije od korisnika se traže kontakt informacije (ime, prezime, email adresa i broj telefona). Informacije se koriste kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom kada je to neophodno. Ti podaci koristit će se isključivo za realizaciju usluge, dostavu dokumenata i biti će dostupni isključivo partnerima u realizaciji usluge, odnosno dobavljačima usluga, poput hotela i agenata.

Podaci o plaćanju

Krktourist niti u kom slučaju ne sprema podatke o Vašoj kartici (broj kartice, datum isteka i CVV broj). Nakon ispunjenja rezervacijskog upitnika uneseni podaci o kartici šalju se direktno banci/kartičnoj kući radi autorizacije plaćanja i ne spremaju se na našim Internet stranicama, stoga ti podaci ne postoje u našoj bazi podataka.

Log datoteke

IP adrese se automatski bilježe i dio su tehničkih logova od svakog internet servera. Koristimo ih kako bismo održavali Internet stranice. Ista IP adresa može biti korištena od više posjetioca i iz server logova se ne može identificirati pojedinac.

Analitika posjeta web stranica

Koristimo Google Analytics i Statcounter kako bismo analizirali trendove, sakupili šire demografske podatke, analizirali koliko je svaka od stranica korisna posjetiocu te na taj način poboljšali naše internet stranice. Google Analytics i Statcounter su jedni od najviše korištenih analitika internet stranica s preko 50 milijuna korisnika.

Linkovi

Naše Internet stranice sadrže linkove na druge internet stranice. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na našim Internet stranicama.

Ispravci/ ažuriranje osobnih podataka

Ako se korisnikovi osobni podaci promijene ili ako korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisnikovih osobnih podataka koje posjedujemo. To se obično može izvršiti na Internet stranici «Moj račun» ili slanjem e-maila na adresu  info@krktourist.com

Ukoliko sami ne zatražite brisanje podataka o prijavi, isti će se trajno obrisati iz baze 24 mjeseca nakon Vaše posljednje rezervacije

OSOBNO I NEKOMERCIJALNO KORIŠTENJE

Ovu web stranicu korisnik je ovlašten koristiti samo osobno i nekomercijalno. Zabranjeno je mijenjati, kopirati, dijeliti, prenositi, prikazivati, iznositi, reproducirati, objavljivati, dorađivati ili prodavati bilo koju informaciju, softver, proizvode, ili usluge koje se dobiju iz ove web stranice, uključujući sve HTML veze, Active X kontrole i druge kodove programa.

AUTORSKO PRAVO I ZAŠTITNI ZNAK

Logotipovi dobavljača, slike, audio i video materijal, redovi vožnje, cjenici i sl., informacije i uvjeti prikazani na ovoj web stranici vlasništvo su ponuđača (zrakoplovnih tvrtki, hotelskih lanaca, tvrtki za iznajmljivanje vozila, osiguravajućih društava, izvora informacija, zastupnika, financijskih institucija i sl.).
Proizvodi i nazivi tvrtki koji se spominju na ovoj web stranici mogući su zaštitni znakovi odgovarajućih vlasnika. Informacije na ovim web stranicama su zaštićene autorskim pravom. Korisniku ove web stranice nije dozvoljeno distribuirati, prodavati, kopirati ili mijenjati bilo koju dostupnu informaciju na bilo koji način, bez pisanog odobrenja vlasnika autorskog prava informacije.

MOLNAR – GABOR d.o.o. zadržava pravo uskratiti pristup informaciji ili ukloniti informaciju sa web stranice u slučaju kršenja prava trećih strana.

OBVEZE / ODGOVORNOSTI MOLNAR – GABOR D.O.O.

Informacije, softver, proizvodi, i usluge objavljene na ovim web stranicama mogu sadržavati neispravnosti ili tipografske greške. Izmjene i popravci se rade čim se pogreška uoči.

MOLNAR – GABOR d.o.o. :
– može napraviti poboljšanja i / ili izmjene u ovoj web stranici bilo kada
– ne daje jamstvo za: točnost dostavljene informacije, softver, ponude proizvoda/usluga, prikladnosti za određene svrhe, autorsko pravo, uključujući i bilo koja druga nenavedena jamstva
– nije ovlašteno predstavljati prikladnost informacija, softvera, proizvoda/usluga sadržanih na ovim web stranicama za bilo koju svrhu
– koristiti će razumnu pozornost i svoju stručnost sa svrhom pomoći u kvalitetnom izvršenju usluga sadržanih na ovim web stranicama
– neće biti odgovorna za bilo koju nastalu štetu ili virus koji može zaraziti računalnu opremu ili drugo vlasništvo korisnika ove web stranice zbog pristupa ili korištenja web stranice ili skidanja (download-anja) bilo kojih materijala, podataka, teksta, slika, video ili audio snimki sa ove web stranice
– u nijednom slučaju nije odgovorno za bilo koji direktan, indirektan, nenamjeran, kazneni ili proizlazeći oblik štete nastao korištenjem ove web stranice ili prouzročen kašnjenjem ili nesposobnošću za upotrebom ove web stranice, ili za bilo koju informaciju, softver, proizvod/uslugu, koji su dobiveni putem ove web stranice ili drugačije, a proizlazile iz korištenja ove web stranice, zaključenja ugovora i neispunjenje preuzetih obveza.

VEZA NA TREĆU STRANICU

Ova web stranica može sadržavati hiperveze prema drugim web stranicama. Takve hiperveze omogućene su samo za pogodnost korisnika ove web stranice.
MOLNAR – GABOR d.o.o. ne nadzire takve web stranice i nije zadužena niti odgovorna za njihov sadržaj.
MOLNAR – GABOR d.o.o. uključenjem hiperveza prema takvim web stranicama ne podrazumijeva bilo koju ovjeru materijala na takvim web stranicama ili bilo koji drugi oblik dogovora s njihovim operaterima.

UPOTREBA POVRATNE INFORMACIJE FORUMA

Kada ova web stranica sadržava povratnu informaciju Forumi, npr. podijelite vaša iskustva u vezi s proizvodima/ uslugama ponuđača korištenjem ove web stranice ili putnih iskustava, korisnik preuzima obvezu koristiti ovaj Forum samo za slanje i primanje odgovarajuće i mjerodavne poruke tj. informacija.

Korisnik ove web stranice obvezuje se:
– da neće ismijavati, zloupotrijebiti, prijetiti ili na bilo koji način kršiti prava drugih osoba ili postupati protuzakonito
– objavljivati, reklamirati, najavljivati ili dijeliti vulgarnosti, nepristojnosti ili ilegalan materijal ili informacije
– reklamirati ili nuditi proizvode/usluge, slati povjerljive informacije, itd.

Kako je Forum razgovor javne, a ne osobne komunikacije (chat), dopisivanje, konferencije, i druge komunikacije s drugim korisnicima nisu odobrene od MOLNAR – GABOR d.o.o. i takva komunikacija neće biti razmotrena, sačuvana ili suglasna poslovnoj politici MOLNAR – GABOR d.o.o.
MOLNAR – GABOR d.o.o. zadržava pravo zbog bilo kojeg razloga uklanjati, bez upozorenja, bilo koji sadržaj Foruma primljen od korisnika bez ograničenja ili upozorenja.
MOLNAR – GABOR d.o.o. zadržava pravo onemogućiti, prema vlastitom nahođenju, bilo koji korisnički pristup prema ovoj web stranici ili bilo koji dio, bez upozorenja.

PRIMJENA PRAVA I SUDSKA NADLEŽNOST

Ova su Pravila i uvjeti sastavljeni u skladu sa zakonima Republike Hrvatske i EEZ-a.
Korisnik/klijent prihvaća primjenu prava Republike Hrvatske i isključivu nadležnost stvarnog nadležnog suda u Rijeci za sve sporove koji bi proizašli u svezi korištenja ove web stranice.

PRIHVAĆANJE PRAVILA I UVJETA

Potvrđivanjem oznakom na za to predviđenom mjestu korisnik potvrđuje da je pročitao i razumio te da prihvaća primjenu ovih Pravila i općih uvjeta.

PRIGOVORI:

Ako su usluge iz ponude nekvalitetno izvršene, gost može zahtijevati razmjernu odštetu tako da priloži pismeni prigovor. Svaki gost ima pravo prigovora zbog neizvršene uplaćene usluge. Svaki gost – nosilac potvrđene rezervacije, prigovor podnosi zasebno.

Postupak u svezi s prigovorom:
Gost je dužan na dan dolaska odmah kod pružatelja usluga reklamirati neodgovarajuću uslugu i o tome obavijestiti MOLNAR-GABOR D.O.O.. Gost je dužan surađivati s predstavnikom MOLNAR-GABOR-a i pružateljem usluga u dobroj namjeri da se otklone uzroci prigovora. Ako gost na samome mjestu ne prihvati ponuđeno rješenje prigovora koje odgovara uplaćenoj usluzi, MOLNAR-GABOR nije dužan uvažiti naknadni prigovor.
Najviša nadoknada po prigovoru može doseći iznos reklamiranog dijela usluga, a ne može obuhvatiti već iskorištene usluge kao ni cjelokupni iznos usluge. Ovime se isključuje pravo gosta na nadoknadu idealne štete.

Sukladno čl. 6. st 3. Zakona o pružanju usluga u turizmu („Narodne novine“, br. 130/17) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu pruženih usluga mogu podnijeti u pisanom obliku i to:
Adresa: MOLNAR-GABOR d.o.o., Brzac 97, 51500 Krk, Hrvatska
ili na
e-mail adresu: info@krktourist.hr,
odnosno, na telefax broj: +385 51 880186
ili podnijeti osobno u našem poslovnom prostoru:
MOLNAR-GABOR d.o.o., Milohnići bb, 51500 Krk

Odgovor na pisani prigovor potrošača dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora, pa stoga molimo da nam u svom prigovoru navedete Vašu kontakt adresu za dostavu odgovora.

 

Uvjeti plaćanja:

Sredstva plaćanja:
a) gotovina za tuzemna plaćanja – opća uplatnica, e-banking
b) bankovna doznaka iz inozemstva

Modeli plaćanja:
a) Plaćanje cjelokupnog iznosa
Primjenjuje se za sve last minute bookinge, izlete i rent-a-car, te bookinge zaprimljene 15 dana prije datuma dolaska, kao i za rezervacije svjetionika i villa primljene 30 dana prije dolaska

b) Plaćanje 20% cjelokupnog iznosa za potvrdu rezervacije, unutar 2 radna dana (ukoliko nije drugačije naznačeno)
Preostalih 80% od iznosa potrebno je uplatiti osobno u agenciji.

VAŽNO: Ponuda vrijedi 2 dana (ukoliko nije drugačije naznačeno). Imajte na umu da se ova ponuda temelji na trenutnom tečaju valute i podložna je promjenama u tečaju. Ovisno o tečaju valute u vrijeme konačne uplate, cijena se u skladu s tim može povećati ili smanjiti. Ukoliko se želite zaštiti od povećanja cijene, možete uplatiti cjelokupni iznos u trenutku potvrde rezervacije. Sve usluge unutar ove ponude ovise o raspoloživosti.


Konačnu uplatu izvršiti do: najkasnije 2 radna dana po primitku ponude.

Pravila o otkazu: Krktourist otkaz rezervacije naplaćuje 20% za otkazivanje do 7 dana prije dolaska za rezervacije hotelskog smještaja, privatnog smještaja i krstarenja, te 100% za otkazivanje poslije tog roka ili no show.

Dokumenti za putovanje: Specifikacija računa bit će poslana po primitku naloga. Konačni dokumenti putovanja koji uključuju itinerar (dan po dan), informacije o pružatelju usluga i voucher, šalju se nakon primitka konačne uplate.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

U Milohniću , 01.01.2008.

 http://www.krktourist.com/

Izvadak is Sudskog registra :
Molnar – Gabor putnička agencija d.o.o. za turizam, Brzac 97, HR 51500 Krk, Hrvatska
Žiro račun: 2402006 – 1100461743 Erste & Steiermarkische Bank d.d. Rijeka
Devizni račun : 70010000 – 02063662 Erste & Steiermärkische Bank d.d. Rijeka
IBAN: HR3724020061100461743
SWIFT : ESBCHR22
Društvo je registrirano kod Trgovačkog suda u rijeci : MBS 040227918 / Tt – 06/513-4
Temeljni kapital Društva iznosi 20.000,00 KN i uplaćen je u cjelosti – Član Uprave : Molnar Božić E.

Nadležno tijelo čijem službenom nadzoru podliježe djelatnost turističke agencije u obavljanju i pružanju usluga u turizmu: Ministarstvo turizma – Samostalni sektor turističke inspekcije, Trg Republike Hrvatske 8/I, 10000 Zagreb