+385/51/880-186 - ID. COD: HR-AB-51-040227918 info@krktourist.com

Kedves leendő vendégünk!

Miközben bolygónk felszínén túlnyomórészt sósvízű tengerek, óceánok vannak túlsúlyban, az édesvízi pecások vajmi keveset tudnak az itt fogható halakról, azok horgászatáról, halászatáról.

Ha ellátogat hozzánk, tengeri horgász és halász élményekkel lesz gazdagabb!

A horgászat engedélyköteles!!

Az engedélyt a Krktourist munkatársaitól kell rendelni, a kérelmező személyének azonosságát igazoló dokumentum (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány) bemutatásával mely az egész partszakaszon és vízen használható. A helyi szabályokról, szokásokról, lehetőségekről a megérkezéskor a vendéglátó részletes tájékoztatást ad.

Ha Ön nem Krk szigeten  nyaral, de időt akar megtakarítani, akkor a fent említett adatok birtokában mi elintézzük az engedélyt az Adria bármely területére és eljuttatjuk Önnek.   

 Nem kell nagy “útibatyuval” útra kelni!

Horgászfelszerelések bérlésére is van lehetőség, így kényelmesen utazhat.

A horgászathoz kellő mennyiségű csalit biztosítunk!

(Víz alatti szigonyozás kizárólag szabad tüdővel lehetséges. Bővebb információ Molnár Endrétől kapható: +385912020855-ös számon, vagy személyesen.)

“Nincs is jobb, mint hajnalban kilátogatni a halpiacra, és csak nézni, nézni… Azután persze bevásárolni, hogy otthon elkészítsük saját halételünket (amihez persze recepteket is adunk).”

Ám egy igazi horgász számára nem a piacon kezdődik az élvezet!

Ebben tudunk Önnek segíteni, csak választania kell egy programot, vagy akár mindet kipróbálni!